divendres, 8 de gener de 2010

Cursa dels Nassos - Sant Silvestre 31/12/2009

Com sempre, no podia fallar al meu hàbit de la "procastinació" i em vaig deixar per última hora el moment d'apuntar-me a la cursa dels Nassos. Vaig entrar a la web de la cursa dels Nassos abans de les 00:00 hores del dia 28, límit del plaç, per apuntar-m'hi però la "sopresa" me la vaig endur quan vaig veure que posava que les 9.000 places estaven ocupades i més "sopresa" encara quan un company del club em va comentar que feia ja 3 setmanes (!!!) que les places s'havien exhaurit!!!

Doncs bé, ni aquest fet ni la gent que deia: "quines ganes de posar-te a còrrer el dia 31 per la tarda..." (i per què no?) em van impedir la presència a aquest esdeveniment, que tanta il·lusió em feia assistir-hi, i que l'any passat havia de fer, però no va ser possible per la lesió al genoll.

Va ser una sort trobar lloc per aparcar just a la sortida i tenir un quart d'hora per a poder escalfar abans de la sortida. El que no va ser tan satisfactori va ser, pel fet de no tenir dorsal, haver de sortir des de l'última fila, amb uns primers 6 kilòmetres amb molt de trànsit... tant, que en alguns moments avançar la gent del davant era gairebé impossible, arribant al km 1 ja als 4 minuts 30 segons.

Agrair al noi que al kilòmetre 6 em va avançar, perquè portava un ritme excel·lent i em va servir de llebre (diria que sense adonar-se'n) i no vam deixar d'avançar més i més corredors. Fins al kilòmetre 9 i mig, que no el vaig poder aguantar i el vaig perdre de vista i a l'arribada no li vaig poder agrair la labor realitzada sense ell saber-ho.

Finalment, un satisfactori 43:12, que significa que vaig anar a 4:19 el kilòmetre i on crec que encara tinc molt marge de millora.

També felicitar a tots els companys que vaig veure i també als que no: Enrique, Tusi, Santi, Sergio, Carlos, Toni, Xavi, Pedro...