dimarts, 2 de març de 2010

S'apropa Banyoles: Adquisicions i molèsties

Després de molts dies d'entrenament, la cosa comença a posar-se sèria.

Ja queda poc pel debut en mitja distància al triatló B de Banyoles, on hi vull dur una de les meves properes adquisicions i que espero rebre aquesta setmana o la propera: l'acople Profile T2 + DL. Espero que quadri amb el manillar de la meva bici... Aprofito per donar les gràcies a l'Enrique, que s'està prenent les molèsties de gestionar-ho tot.

A més, per a fer front a aquests volums d'entrenament i no patir més "pájaras" (com m'ha passat en les últimes sortides llargues en bici) estic pendent de rebre les "Mule bars" i les "Power bars".

Seran dies durs, doncs l'espatlla em torna a fer mal... Ja vaig notar molèsties dilluns passat a la piscina (el dia després de la mitja) i va continuar en els entrenaments de natació de dimarts i divendres. A més, els bessons segueixen fent un mal terrible, fins i tot ahir després del 45 minuts suaus... Ja feia temps que m'estava plantejant visitar un fisio, però en aquest estat, és inevitable passar per consulta... El problema és que dubto entre dos o tres i ara mateix no se quin escollir... El que si que faré, serà comprar les mitges Compressport, que pel que es veu, potser durant la competició no, però després si que ajuden força a relaxar les cames.


Finalment, vull agrair-li al Paco (de l'empresa "Paco Tours & Hans") que tot i no ser alguna vegada a l'oficina, hagi trobat un allotjament pel Lucas, per a ell mateix i per a mi pel dia de Banyoles. Un Paco qeu s'està posant MOLT fort i la seva progressió ja fa por.