dimarts, 10 de febrer del 2009

Finde "cañero"

Ha estat un bon cap de setmana quant a entrenaments es refereix. A continuació us en faré 5 cèntims:

DISSABTE:

Per fi, molt bones sensacions a la piscina. Entrenament de 8:30 a 10, que consistia en completar 2.800 metres. Content perquè no en vaig fer 2.800, sinó que en vaig fer 3000, a molt bon ritme amb els meus companys. Tot i que he d'admetre, que encara no estic en un bon moment de forma física.

A les 11, una hora d'elíptica al gimnàs (entrenament del divendres que no vaig poder fer per falta de temps), sauna, bany de vapor i una bona sessió de jakuzzi, per relaxar-me i deixar enrere tanta fatiga acumulada. (Per la tarda m'adormia... i vaig acabar fent una bona migdiada...)


DIUMENGE:

Sortíem uns quants del Club Gavà Triatló a fer una bonica ruta que incloia Gavà, Begues, Parc Natural del Garraf, entre d'altres indrets, que fins ara eren del tot desconeguts per mi.

He de dir, que em va costar molt aguantar el ritme a les pujades... em treien metres i més metres, cada vegada més... minuts i més minuts... en els ascensos, sempre era l'últim. Decebut pel mal estat de forma física, però content si tenim en compte que:

- feia 3 mesos que no agafava la bici (des de la caiguda); molts no es podien creure que fes tant temps que no agafava la bici i hagués aguantat tan bé (agraeixo la compassió!! jejeje)

- no vaig caure!!! Increible, però cert!! No vaig caure anant en BTT!! De fet, normalment s'hi han de donar dues condicions indispensables: Anar en BTT i fer la sortida amb el meu germà, si es donen aquestes dues condicions, hi ha caiguda assegurada!

Una sortida, en què vam completar un total de 50 kilòmetres i un desnivell de 660 metres! Es veia tota Catalunya des d'allà dalt! Pirineus, montserrat, terres de tarragona... una meravella!!

Cal dir que, deixant de banda el fred, va ser una sortida genial, que sens dubte repetiria ben aviat!!

I al juny... "Pedals de Foc"!!! T'hi apuntes?? Jo crec que si!!

2 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Hey crack! Cómo va todo? Ya veo que estás pillando de nuevo la forma. Participaras en algún tri de larga distancia esta temporada?
Saludos!!!

Albert ha dit...

Qué sorpresa Miguel Angel!! Poco a poco voy pillando la forma, aunque con el menisco así... me va a costar... Espero no pasar por el quirófano!! Pues si te digo la verdad, SI quiero participar en algún tri de larga distancia! Pero todo depende un poco de la rodilla!
Un saludo!! Me ha alegrado mucho tu comentario!! Ha sido el primero!! jeje pensaba que mi blog estaba muerto jajaja