dilluns, 16 de febrer del 2009

Mitja marató Gavà - Castelldefels - Gavà

Aquest passat cap de setmana va ser la mitja marató “Gavà- Castelldefels – Gavà”. Per a aquells que no ho sàpiguen, una mitja marató consisteix en completar un recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres.

En aquesta mitja en concret, hi van participar al voltant de 2150 corredors i el podi final en la categoría masculina i femenina va ser:

Homes:
El Hanial - 1:05:31
Nacho Cáceres – 05 segons més tard
Roger Roca d’igualada

Dones:
Tadalech Biru – 1:17:27
Noemí Moreno – 1:19:55
M. Carmen Auñón – 1:21:54

Vull felicitar a tots els corredors que van participar a la mitja. Felicitats a tots, des del primer a l’últim, des del que va complir les seves espectatives, com el que no ho va aconseguir, perquè el més important, almenys per mi, és poder dir: “jo hi vaig ser, jo vaig córrer la mitja marató de Gavà”.

També vull fer menció especial a aquelles persones que van fer la mitja i que conec: Hendrick, Ivan, Rafa, Gerardo, Arnau, Amaia, Xavi, Toni, Joan, Jordi, Oscar, Robert, David... tots ells del Club Gavà Triatló (crec que no m’oblido a ningú).

També vull felicitar el Miguel Ángel (quin crack!) i l’Alfred (els dos del gimnàs Accura de Gavà) i la Raquel, la triatleta que més admiro.

Un deu també pels organitzadors i voluntaris: Francesc i Joan, en bici marcant la primera i segona noia... Emili, Rosa, Pedro i jo mateix entre de molts altres... punts d’avituallament... policies, ambulàncies, conductors d’autocar (que van tenir molta paciencia...)

Felicitats a tots! I sobretot... moltes gràcies per fer-me disfrutar, malgrat el fred, d’un esdeveniment com aquest!! L’any que ve, esper-ho ser-hi!

2 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Albert, gracias a tí también, ya que sin la labor de los voluntarios hubiera sido imposible organizar esta media.
Un abrazo y nos vemos en la próxima competi (que espero que también participes, jeje)

Albert ha dit...

Muchas gracias Miguel Angel por tus comentarios!
Eso espero! Que nos veamos las caras en la próxima competi! Aunque hoy por hoy... nada tengo que hacer contra un rival como tú! jejeje
Un fuerte abrazo! Y hasta pronto!