dilluns, 7 de desembre del 2009

Entrenaments de cap de setmana


Divendres en un principi no hi havia entrenament. I com cada divendres vaig anar a jugar la lliga dels divendres que jugo a la Pava i que crec que deixaré per dedicar-me plenament al triatló.

Com podeu veure a la crònica del partit publicada a http://www.gavasella.es/cronicas.php el partit va ser bastant intens i dur, motiu pel qual, vaig acabar amb la cama dreta adolorida i els abductors bastant tocats...

Va ser per aquest motiu, que vaig decidir prendre'm un descans el dissabte, i més sabent l'entrenament que m'esperava diumenge: Sortida llarga en bici des de Gavà fins a Montserrat (i tornar...).

Per ser la primera vegada que passo dels 100 kilòmetres, em vaig veure bastant sencer. La veritat és que estic molt content d'haver aconseguit aguantar amb el grup capdavanter tot i fer la goma en algunes ocasions i anar una bona estona xupant roda...

El temps que vaig emplear en la pujada des del peu de la muntanya de Montserrat fins a dalt el Monestir va ser de 45 minuts, acompanyat per: el TITAN Latower, en Parra i un component del Rayo team. Ara ja tinc una nova barrera a superar.

El temps total de la sortida va ser de 4 hores i 45 minuts aproximadament i vam completar un total de 117,5 kilòmetres.

També us obsequio amb una foto dels espartans més agosarats que vam decidir vèncer la muntanya. Que per cert, aprofito per dir que em va semblar com la pujada a Begues però el doble de llarg....

Si voleu veure el recorregut, seguiu aquest link: http://connect.garmin.com/page/activity/activity.faces?activityId=20185598&actionMethod=page%2Factivity%2Factivity.xhtml%3AuserSwitcher.switchSystem&cid=68471. Gentilesa d'en Francesc's Garmin.

2 comentaris:

XTB-XAVI ha dit...

Tri-tunner!

Quina pallissa! Deu n'hi do!

"XTB" Xavi from Hong Kong!

Albert ha dit...

Xavi: Si! La veritat és que no està gens malament! He entrat al teu blog i he vist alguna ruta que has fet amb el Garmin! Quina joguina, eh? Salutacions des de Barcelona!

Miguel Angel: La verdad es que hice un copia y pega de una web que indicaba las caracterísitcas del neopreno. Y tenía que comprarlo ahora!! Era una oferta irrechazable!! Así que... esperaré con calma a que llegue el buen tiempo y hacerme a la mar, jeje. Un abrazo!

Enric: Clar que si, anirem a nedar! Per cert, què tal avui amb la BTT?